Sublieme kwaliteit

Dankzij onze druktechnieken sprankelen logo’s en opdrukken van je The Indian Maharadja-kleding.

Onderscheidend

The Indian Maharadja: Oosterse mystiek ontmoet westers design

Altijd op voorraad

Na- en bijstellen van de The Indian Maharadja-collectie kan altijd

Offerte aanvragen
Kenmerkende
designs

Hét lifestyle hockey-, paldel- en tennismerk van dit moment. Opgericht in Amsterdam. Geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse designs.

Hiermee levert The Indian Maharadja een prachtige collectie voor iedereen die de hockey-, padel- en tennissport een warm hart toedraagt. Voor Jong en oud.

Van wedstrijdkleding tot tassen. Van materiaal tot representatiekleding. Indian Maharadja staat voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. Niet voor niets dat The Indian Maharadja in korte tijd is uitgegroeid tot een van de populairste hockey-, tennis- en padelmerken.

Bestel &
Bedruk

The Indian Maharadja hockey-, padel- en tenniskleding bestellen? Dat kan heel eenvoudig

Je bestelt The Indian Maharadja-kleding rechtstreeks bij ons. Ga je voor standaard of maatwerk? We nemen contact met je op om je wensen in kaart te brengen. En we adviseren je over wat je nodig hebt.

Onze ontwerpstudio zorgt voor een ontwerp op maat. En of je nu voor één team of de hele club bestelt: ook de kleine oplages zijn zo geleverd.

Wil je The Indian Maharadja-kleding laten bedrukken? Van zeefdruk, borduren tot transferdruk: dankzij onze druktechnieken zorgen we ervoor dat de sponsorlogo’s en rugnummers op je sportkleding seizoenenlang mooi blijven.

Bekijk de collectie

Catalogus

Ontdek de mogelijkheden van The Indian Maharadja kleding. 

Neem contact op met onze vertegenwoordigers.