Onze merken

MERK UITGELICHT: Tricorp

Wist je dat Muta Sport niet alleen verenigingen, sportbonden en bedrijven bedient op het gebied van sportkleding, maar ook werkkleding aanbiedt van verschillende bekende (inter)nationale merken?! Eén van deze merken is het Nederlandse Tricorp, opgericht in 1988 en door de jaren heen uitgegroeid tot de marktleider in de werkkledingsector.

Tricorp heeft als doel professionals te voorzien van werkkleding die maakt dat ze het beste uit hun werkdag halen. En dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wat te denken van de bouwvakker en de loodgieter, maar ook de vertegenwoordiger. 

Naast professionaliteit staat aandacht voor mens en milieu ook hoog in het vaandel bij Tricorp. Het bedrijf werkt iedere dag aan het implementeren en verbeteren van processen, die zorgen voor betere en veiligere producten en werkomstandigheden voor onze klanten én de mensen die een bijdrage leveren aan de productie van onze werkkleding, zonder negatieve impact op het milieu. Tricorp wil dat haar professionals het beste uit hun werkdag kunnen halen, maar ook de mensen in de textielindustrie. 

Werkkleding van Tricorp bestellen bij Muta Sport is heel eenvoudig. Bestellen kan rechtstreeks, waarna we contact met je opnemen en je wensen in kaart brengen. Waar nodig zorgt onze studio voor een ontwerp op maat. En of je nu voor het hele bedrijf of voor één team bestelt: ook de kleine oplages zijn zo geleverd. Maak de kleding van Tricorp nog niet iets specialer door je eigen bedrukking of borduring toe te voegen.

Kortom, ga jij voor professionele kleding voor jouw medewerkers? Kies dan voor Tricorp! De meest recente collectie van het merk vind je hier. Hulp of advies nodig of geïnteresseerd in de kleding van Tricorp? Onze vertegenwoordiger Jouke Tuinstra kan je verder helpen. Neem telefonisch contact op met Jouke via 058-2660315 of vul hier het contactformulier in