Onze merken

Merk uitgelicht: hummel

Als er één merk is dat teamsport hoog in het vaandel heeft staan dan is het hummel wel. Bij het van oorsprong Deense merk draait het niet om leeftijd of niveau, maar om het teamgevoel dat alle spelers verbindt. Hummel produceert sinds jaar en dag sportkleding en -accessoires voor diverse sporten zoals voetbal, handbal, volleybal, korfbal en nog veel meer.

Sinds 1985 is hummel actief op de Nederlandse markt met een nog sterkere focus op teamsport dan in Denemarken. De bijna vanzelfsprekende aanwezigheid van het merk op ieder sportveld en in iedere sportzaal is het resultaat van de passie voor teamsport. Als Muta Sport zijnde werken we inmiddels al vijftien jaar met hummel en het merk is wat ons betreft één van de gevestigde namen in de sportwereld.

Omdat we al zolang samenwerken met hummel bieden we alles uit het assortiment aan voor een scherpe prijs. Daarbij komt dat het merk elk seizoen een nieuwe stoere en stijlvolle kledingcollectie aanbiedt. Ook de kleding van hummel bedrukken wij door middel van sublimatie. Hiermee kun je bij ons je hummel-wedstrijdkleding helemaal naar je eigen hand zetten en zo zorgen we ervoor dat sponsorlogo’s en rugnummers seizoenen lang mooi blijven.

Kortom, wil jij kleding voor jouw team waarbij kwaliteit en service gegarandeerd zijn? Kies dan voor hummel! De meest recente collectie van het merk vind je hier. Hulp of advies nodig of geïnteresseerd in de kleding van hummel? Onze vertegenwoordiger Jouke Tuinstra kan je verder helpen. Neem telefonisch contact op met Jouke via 058-2660315 of vul hier het contactformulier in.