Onze merken

MERK UITGELICHT: Craft

Bij het noemen van de naam Craft zullen de gedachten van de meeste (buiten)sporters zich richten op de functionele thermokleding van het van oorsprong Zweedse merk. Of je sport nu hardlopen, wielrennen, schaatsen of survival is, Craft heeft voor elke inspanning een passend aanbod aan kleding. Kleding waarmee grenzen kunnen worden verlegd en optimale prestaties kunnen worden neergezet.

Binnen Muta Sport werken we al jaren samen met Craft en door de jaren heen zijn we steeds meer gebruik gaan maken van haar unieke kleding. Craft stelt ontzettend hoge eisen aan haar collecties en dit merk je aan alles. Van materiaal tot pasvorm: bij Craft klopt het allemaal. Bovendien wordt de kleding op een duurzame wijze geproduceerd.

Wij bieden Craft-kleding aan voor individuele sporters, maar ook voor teams en complete verenigingen. Standaard- of maatwerk? We brengen graag de wensen in kaart en geven met behulp van onze jarenlange ervaring met Craft deskundig advies. Onze ontwerpstudio maakt vervolgens een ontwerp op maat.

Het bedrukken van de Craft-sportkleding is voor ons geen enkel probleem. Van zeefdruk, borduren tot transferdruk: dankzij onze druktechnieken zorgen we ervoor dat de logo’s en opdrukken op je Craft-sportkleding seizoenenlang mooi blijven.

Kortom, wil jij graag de mogelijkheden van Craft-sportkleding voor jouw sport, team of vereniging ontdekken aan de hand van één van onze vertegenwoordigers. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.