Onze merken

MERK UITGELICHT: Cottover

Binnen het jonge Zweedse kledingmerk Cottover draait alles, maar dan ook alles om Fairtrade en duurzaamheid. De bedrijfs- en promotiekleding van Cottover wordt gemaakt van 100% biologisch katoen en in sommige gevallen ook in combinatie met gerecycleerd polyester. Het merk zet zich bovendien in voor een duurzame textielindustrie.  

Het is dan ook niet gek dat het merk over maar liefst vier internationale ecologische keurmerken beschikt, namelijk: het Fairtrade label, het Nordic Swan Ecolabel, het Global Organic Textile Standard (GOTS) label en OEKO-TEX 1000. Binnen Cottover wordt bij elke stap in het productieproces van de kleding rekening gehouden met mens en milieu.

Binnen Muta Sport snappen wij dat duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen bedrijven een steeds belangrijkere pijler wordt. Dit is dan ook de reden dat wij zijn gaan werken met de kleding van Cottover. Kleding aanschaffen van het merk bij ons is dan ook heel eenvoudig. We brengen graag de wensen in kaart en geven met behulp van onze jarenlange ervaring deskundig advies. Onze ontwerpstudio maakt vervolgens een ontwerp op maat.

Cottover biedt voor ieder seizoen een uitgebreide collectie aan bedrijfs- en promotiekleding met prachtige kleuren en eigentijdse modellen. De actuele collectie van het merk vind je hier. Bovendien maken we de kleding van Cottover graag nog niet iets specialer door een eigen bedrukking of borduring toe te voegen.

Kortom, ga jij voor kleding die écht duurzaam is? Kies dan voor de collectie van Cottover! Onze vertegenwoordiger Jouke Tuinstra kan je alles vertellen over de mogelijkheden van Cottover-promotiekleding binnen jouw bedrijf of organisatie. Neem telefonisch contact op met Jouke via 058-2660315 of vul hier het contactformulier in.