Onze merken

Merk uitgelicht: Adidas

Het is één van de grootste, oudste en bekendste sportmerken ter wereld en kenmerkt zich voor de één door de drie schuine strepen en voor de ander door het bladvormige logo. We hebben het hier natuurlijk over het van oorsprong Duitse merk Adidas, opgericht in het jaar 1949 door Adolf (Adi) Dassler in het stadje Herzogenaurach.

Fun fact: voor de oprichting van het merk werkte Adolf samen met zijn broer Rudolf. Na een ruzie beëindigde laatstgenoemde echter deze samenwerking en richtte hij een nieuw bedrijf op aan de andere kant van het stadje dat de naam Puma kreeg (een merk dat tegenwoordig ook niet meer weg te denken is binnen de markt). Bekijk vooral deze video.  

https://www.youtube.com/watch?v=HCzB7ou6Rig

Tegenwoordig kun je bij Adidas terecht voor de meest uiteenlopende en prachtige collecties sportkleding, -schoenen en -benodigdheden. En dit geldt niet alleen voor voetballers, maar ook voor handballers, basketballers en runners. Niets voor niets is het merk zeer geliefd bij zowel profatleten en amateursporters. Alles draait om kwaliteit en stijl van Duits design bij Adidas.   

Binnen Muta Sport werken we al jarenlang graag samen met Adidas. Daarom koop je als vereniging, gelegenheidsteam of individuele sporter Adidas-kleding bij ons in voor een scherpe prijs. Binnen ons bedrijf is het mogelijk om de kleding te laten bedrukken. Van zeefdruk, borduren tot transferdruk: dankzij onze druktechnieken zorgen wij ervoor dat de sponsorlogo’s en rugnummers op je Adidas-kleding seizoenenlang mooi blijven.

Kortom, wil jij net dat beetje extra kwaliteit en stijl toevoegen aan de uitstraling van jouw vereniging, team of individuele outfit? Kies dan voor Adidas! De meest recente collectie van het merk vind je hier. Hulp of advies nodig of geïnteresseerd in de kleding van Adidas? Onze vertegenwoordiger Pieter Dijkstra kan je verder helpen. Neem telefonisch contact op met Pieter via 058-2660315 of vul hier het contactformulier in.