Muta Inside

Maatregelen Muta Sport aangaande het coronavirus

Gezien de maatregelen die zijn genomen door het kabinet om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn wij binnen Muta Sport ook genoodzaakt om de nodige maatregelen te nemen. 

Vooralsnog is ons bedrijfspand in Leeuwarden geopend voor klanten en leveranciers zijn wij op kantoor aanwezig (wel is de bezetting qua medewerkers op kantoor geminimaliseerd). Voor het afhalen van orders is één van onze medewerkers aanwezig in het magazijn. De verkoopmedewerkers van de binnen- en buitendienst zijn bereikbaar via de telefoon en mail. Geplande afspraken in ons pand en op locatie zullen daarnaast in overleg worden verplaatst naar een later moment. 

Onze productieafdeling in Pakistan draait op volle toeren door. Bestellingen kunnen daardoor nog steeds worden gedaan en lopende orders worden geproduceerd en vanuit het land verstuurd naar Leeuwarden. Met het oog op het seizoen 2020-2021 kunnen eventuele voororders of aanvullingen van de voorraad van webshops worden doorgegeven. Bestellingen in de diverse webshops gaan ook door, vele artikelen zijn ruimschoots bij ons op voorraad. Deze bestellingen worden verzonden door onze distributiepartner.

Mocht er vragen zijn, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op via de telefoon of de mail. De contactgegevens van ons bedrijf zijn hier te vinden

PS In de komende dagen of weken nog tijd over? Neem dan gerust een kijkje op onze website en ontdek het aanbod van Muta Sport op het gebied van sport-, bedrijfs- en promotiekleding!