Nieuws

Lustrumeditie Voetbalkamp Friesland ondanks tropische hitte groot succes

Nog even terug naar vorige week. Terwijl de hittegolf in ons land in volle gang was en veel Nederlanders de verkoeling opzochten in de vorm van het strand of de schaduw, werd op Sportcomplex De Koekoek in Berlikum (Berltsum) voor het vijfde jaar op rij het Voetbalkamp Friesland georganiseerd. Zestig deelnemers in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar uit de gehele provincie waren van de partij voor een programma van drie dagen vol met diverse voetbalactiviteiten.  

Het Voetbalkamp Friesland is vijf jaar geleden mede in het leven geroepen door onze oud-collega Hendrik Jan van der Baan. Dit is dan ook de reden dat Muta Sport vanaf de eerste editie bij dit kamp betrokken is als kleding- en materialenleverancier én sponsor. Tijdens de lustrumeditie schitterden de deelnemers in een tenue van Acerbis en kregen zij allemaal hun eigen ERIMA-bal om mee aan de slag te gaan.

Hendrik Jan licht toe: “ondanks alle coronamaatregelen is de sfeer tijdens het kamp niet beïnvloed. Waar we normaal zo’n honderd deelnemers hebben, waren het er nu zestig. Daardoor konden we echter de ruimte die we gebruiken nog beter benutten. Al met al vond de jeugd het weer prachtig: leuke trainers, mooie tenues en als toetje een bal mee naar huis. Kortom, we kijken nu alweer uit naar de editie van 2021!”

Binnenkort ook een (sport)evenement en daarvoor op zoek naar passende kleding? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vertegenwoordigers en vraag vrijblijvend een offerte aan. Nieuwsgierig naar wat wij nog meer kunnen betekenen voor uw organisatie? Kijk gerust verder op onze website