Nieuws

Karateka’s Karatevereniging Iryoku in de prijzen in België

Acht karateka’s van Karatevereniging Iryoku uit Leeuwarden en Stiens deden onlangs mee aan het Belgisch kampioenschap Shinkyokushin Karate in het plaatsje Averbode. Op dit toernooi met meer dan 250 deelnemers uit onder andere België, Nederland, Frankrijk en Canada wist Iryoku maar liefst zes medailles in de wacht te slepen: drie gouden, één zilveren en twee bronzen. 

Sinds een aantal jaren mag Muta Sport voor Iryoku zowel de trainingspakken als de presentatiekleding leveren. We waren dan ook zeer verheugd dat we deze prachtige foto binnenkregen van de vereniging, welke gemaakt is op het kampioenschap in België. Bij deze willen we de zes medaillewinnaars van harte feliciteren met hun geweldige prestatie! 

Als karate-, judo- of boksvereniging opzoek of geïnteresseerd in (presenatie)kleding, trainingspakken of accessoires? Neem dan een kijkje op de speciale vechtsport-pagina en vraag vrijblijvend een offerte aan. We werken onder meer met Stanno en Reebok en natuurlijk ons eigen merk: Muta Sportswear.