Nieuws

Goede en hoopvolle berichten vanuit VC Trynwalden

Ondanks de impact van de coronacrisis horen we om ons heen dat vele verenigingen creatief met de financiën omgaan om zoveel mogelijk een gezonde balans te houden. Daarnaast krijgen we ook signalen van verenigingen dat leden en sponsoren als één man/vrouw achter de club blijven staan. Zoals bijvoorbeeld bij onze gewaardeerde partner VC Trynwalden uit het Friese Oentsjerk.

Bestuurslid Ealse Stienstra legt uit: “Het totaal aantal leden van onze vereniging zit zelfs in de lift! En dat is best uniek gezien de tijden waarin we leven, het aanbod dat we kunnen bieden is vrij beperkt. En ook op sponsorgebied mogen we niet klagen, want alle bedrijven blijven de club onvoorwaardelijk trouw.“

“Als gevolg daarvan konden we een jaarlijkse traditie binnen onze vereniging onlangs gewoon voortzetten, namelijk het verstrekken van presentatiepakken aan nieuwe leden. Deze pakken kunnen zij zelf komen passen en afhalen bij Muta Sport, zodat ieder lid er optimaal van kan genieten.”

We wensen alle nieuwe leden van VC Trynwalden veel voetbalplezier in de presentatiepakken! 

De meeste verenigingen kijken stiekem weer vooruit naar het nieuwe seizoen of zelfs naar een regionale hervatting van de sport. Met het oog daarop heeft Muta Sport een aantal mooie concepten klaarliggen, waarbij de investering in sportkleding omgezet kan worden naar een bron van inkomsten voor de vereniging. Geïnteresseerd? Neem snel contact op met onze verkoopafdeling.