Nieuws

Fusievereniging Quick’21/V&V volledig in nieuwe Muta-kledinglijn

De korfbalverenigingen Quick’21 uit het Friese Oudega (Smallingerland) en V&V uit het naburige Garijp zijn bij de start van het seizoen in de zomer gefuseerd tot één vereniging. Eén van de belangrijkste pijlers binnen de fusie was het ontwerpen van een nieuwe kledinglijn, waarin de oorspronkelijke kleuren van zowel Quick’21 als V&V zijn terug te vinden. 

Daarnaast moest de kleding modern ogen en ook het draagcomfort voor de spelers (praktisch en prettig) stond hoog op het wensenlijstje van de vereniging. Dankzij de uitstekende samenwerking tussen Muta Sport en de speciaal opgerichte kledingcommissie van de vereniging is dit uiteindelijk gelukt! 

Afgelopen zaterdag was het moment dan eindelijk daar: de presentatie van de nieuwe tenues en bijbehorende trainingspakken en tassen. Wij wensen bij deze Quick’21/V&V dan ook veel succes en korfbalplezier in de nieuwe Muta-kledinglijn!

Als (korfbal)vereniging ook geïnteresseerd in de diensten van Muta Sport of wilt u meer informatie over wat wij kunnen bieden? Neem gerust een kijkje op onze speciale korfbal-pagina of neem contact op met onze korfbal-specialist Martijn Zwart (058-2660315)!

Twee spelers van Quick’21/V&V in de nieuwe trainingspakken met bijbehorende tas