Nieuws

FC Weesp presenteert nieuwe hoofdsponsor jeugdafdeling: Vomar Voordeelmarkt

Het zijn nog altijd vreemde en lastige tijden voor de verenigingen als gevolg van de coronacrisis, maar tegelijkertijd blijven de goede en hoopvolle berichten ook binnenkomen bij Muta Sport. Zo vertelden we jullie onlangs al een mooi verhaal vanuit partner VC Trynwalden en daar komt nu een recente bijzondere gebeurtenis vanuit het midden van ons land bij. FC Weesp heeft namelijk onlangs een nieuwe hoofdsponsor voor haar jeugdafdeling gevonden en bekendgemaakt: de Vomar Voordeelmarkt.

Tot grote wederzijdse tevredenheid werken we al vele jaren samen met deze voetbalvereniging uit het gelijknamige Noord-Hollandse stadje onder de rook van Amsterdam. We zijn dan ook blij voor FC Weesp dat zij juist in deze periode zulk goed nieuws naar buiten mogen brengen. En voor ons zit er ook nog wat moois in het vat, want een nieuwe hoofdsponsor betekent ook nieuwe wedstrijdshirts voor alle jeugdleden. Uiteraard met de naam Vomar prominent aanwezig op de voorkant. “Voetbal is saamhorigheid en saamhorigheid maakt sterk!”, aldus voorzitter Ron Anches van FC Weesp.

Tijdens de feestelijke opening van het Vomar-filiaal in Weesp op 3 maart jongstleden kon tegelijkertijd het nieuwe shirt worden gepresenteerd. Een aantal jeugdleden die aanwezig waren bij deze opening droegen het shirt aldaar. Met Vomar als nieuwe hoofdsponsor van de jeugdafdeling hoopt FC Weesp de komende jaren een flinke groei van het aantal jeugdleden te bewerkstelligen.

De meeste (voetbal)verenigingen kijken reikhalzend uit naar de start van het nieuwe seizoen. Met het oog daarop heeft Muta Sport een aantal mooie concepten klaarliggen, waarbij de investering in sportkleding omgezet kan worden naar een bron van inkomsten voor de vereniging. Geïnteresseerd? Neem snel en vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.