Nieuws

Deelnemers Turfsteker Survivalrun Westerbork voorzien van fraai Muta-shirt

In het Drentse Westerbork stonden afgelopen zondag maar liefst 1300 (!) deelnemers aan de start van de 13e editie van de Turfsteker Survivalrun. De run kende drie verschillende afstanden (5, 9 en 13 km) met uitdagende hindernissen verspreid over het gehele parcours. Klimmend en kruipend bereikten de deelnemers uiteindelijk moe maar voldaan de finish.

Ook dit jaar mocht Muta Sport de shirts voor de deelnemers van de Turfsteker Survivalrun leveren. Hierbij is in overleg met organisatie gekozen voor opvallende shirts met felle kleuren vanwege het grote aantal deelnemers en de verschillende afstanden. Daarnaast waren de shirts voorzien van een startnummer en op de zowel de voor- als achterkant stonden een aantal sponsoren van de run vermeld.

Binnenkort ook een (sport)evenement en daarbij opzoek naar passende kleding? Neem dan vrijblijvend contact op met Pieter Dijkstra (058-2660315), onze specialist op het gebied van survival, of neem een kijkje op de speciale survival-pagina op onze website!