Muta Inside

Bij Muta Sport draaien de persen de gehele dag door

In de drukkerij van ons bedrijfspand zijn de persen iedere dag van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag voortdurend in gebruik. Met drie deskundige en gedreven medewerkers worden er verschillende opdrachten voor diverse klanten behandeld. Daarbij wordt een strakke planning aangehouden, zodat de opdrachten op tijd kunnen worden bedrukt en uitgeleverd.

https://www.youtube.com/watch?v=OXQuO7dWrBg&feature=youtu.be
Tim van Lunzen aan het werk achter één van de drukpersen

Het bedrukken van de kledingstukken voor verschillende klantgroepen vergt maatwerk. Zo zijn wij voor sportverenigingen, bedrijven en organisaties veelal bezig met het bedrukken van club- en bedrijfslogo’s, nummers, sponsoruitingen en namen. Bij evenementenkleding werken we daarnaast weer met nummering en bij individuele bestellingen (vanuit onze verschillende webshops) met namen en initialen. 

Daarnaast nemen we sinds kort ook bedrukkingswerk van derden en wederverkopers aan, die bedrukken van kleding uitbesteden aan Muta Sport.

Het team van de drukkerij bestaat uit Eric Heitmeijer (66), Tim van Lunzen (20) en Danny Leemburg (18). Eric is de ‘senior’ van het team en neemt de verantwoordelijkheid in de voorbereidingen van de opdrachten, zodat deze goed en soepel verwerkt kunnen worden. Tim is daarnaast verantwoordelijk voor de planning, kwaliteitscontrole en het bedrukken en Danny staat voornamelijk aan de pers en voorziet de vele opdrachten van de juiste opdruk.  

Eric Heitmeijer bezig met het voorbereiden van een opdracht
Tim van Lunzen bedrukt een werkbroek voor een klant

Wil jij jouw sport-promotie- of bedrijfskleding ook laten voorzien van een logo of tekst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. Onder het genot van een bakje koffie geven wij graag een presentatie over de verschillende manieren van de kledingbedrukking binnen Muta Sport.

Danny Leemburg bedrukt een Nike-sporttas voor een klant