English Deutsch

Sportveldinrichting

Voor sportveldinrichting bent u bij Muta Sport aan het goede adres.

Muta sport is partner van ERMA International uit Almelo.

Eén van de krachtige punten van ERMA is de ontwikkeling in eigen beheer van complete producten, zoals dugouts en doelen. Daarnaast onderscheidt ERMA zich met diverse zelf ontwikkelde technische details, die de sport veiliger maken en tegelijk het duurzame karakter van de producten versterken. ERMA is ISO-gecertificeerd en alle producten voldoen aan de geldende NEN-normen.
ERMA beschikt over een modern geoutilleerde hal voor de productie van onder meer dugouts voor voetbal en hockey, die kant-en-klaar worden aangeleverd en geplaatst.

De monteurs van ERMA beschikken over een brede technische basis, omdat naast de montage ook zaken als de fundering en ruimtelijke inpassing van dugouts op het sportveld aan specifieke bouwtechnische eisen moeten voldoen. Deze combinatie van kwaliteit, kennis en ervaring, aangevuld met het hoogwaardige productieproces, heeft ERMA de positie van marktleider opgeleverd in Nederland. Een belangrijk ijkpunt bij het produceren en leveren vormen de eisen van de diverse sportbonden.

In de bedrijfsfilm (rechts) van ERMA International kunt u een beeld krijgen over de kwaliteitsprodukten en productie.

Goud - Zilver - Brons
De sportveldinrichtingen zijn ontworpen voor gebruik op verschillende niveaus, uiteenlopend van alledaagse trainingen tot en met wedstrijden op professioneel niveau. ERMA Sport garandeert op al deze niveaus een topkwaliteit. Om in sporttermen te blijven is gekozen voor de gradaties ‘brons’, ‘zilver’ en ‘goud’.

 

  • BRONS - staat voor eenvoudige, functionele en tegelijk duurzame sportveldinrichtingen, met name gericht op informeel en trainingsgericht gebruik (niet geschikt voor competitiesport). De basismaterialen zijn even sober als praktisch. Kortom: functioneel en duurzaam.
  • ZILVER - staat voor producten die naast de trainingen ook in wedstrijden op het niveau van de breedtesport gebruikt kunnen worden. De inrichtingen voldoen volledig aan alle eisen van de desbetreffende sportbonden. De duurzame basismaterialen zijn nog degelijker en de technische details zijn meer geavanceerd in combinatie met een langere garantietermijn.
  • GOUD - dit zijn de sportveldinrichtingen in het topsegment, afgestemd op de hoogste professionele eisen van de nationale en internationale sportbonden. De hoogwaardige engineering is verwerkt in de producten. De materialen zijn in de gewenste kleuren gecoat en de afwerking is in alle opzichten het predicaat ‘goud’ waard. Deze leveranties gaan gepaard met de langste garantietermijnen en de meest accurate serviceverlening. Deze lijn is terug te vinden in de stadions van een aantal betaald voetbalorganisaties (BVO’s).

Muta Sport is deaier voor Noord-Nederland voor al hun produkten. Wij adviseren u in grote investeringsprojecten.
In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan: voetbaldoelen, hockeydoelen, dugouts.

Bent u opzoek naar maatwerk of heeft u een specifieke wens? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs staan u graag te woord.