English Deutsch

Bekijk onze productie video

Voor een impressie van het productie proces.

In onze eigen productie maken wij gebruik van de meest moderne machines en bedrukkingstechnieken. We kunnen een volledige kledinglijn produceren vanaf kleine aantallen inclusief alle sponsorteksten en nummers. Onze productie is volledig digitaal ingericht om flexibel en snel te kunnen leveren. De levertijd is tussen de 4 en 8 weken afhankelijk van het seizoen.

Printing
Printing
Sublimatie
Sublimatie
Borduurmachines
Borduurmachines

Verantwoord ondernemen

Wij willen transparantie bieden over verantwoord ondernemen. Muta Sport is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil zoveel mogelijk rekening houden met maatschappelijke gangbare normen en waarden. Muta Sport streeft ernaar haar activiteiten zodanig in te richten dat er een evenwicht bestaat tussen haar verantwoordelijkheid naar de samenleving in het algemeen en de economische belangen van haar medewerkers, klanten en leveranciers die onderdeel uitmaken van de samenleving.

Muta Sport doet haar inkopen in verschillende landen, waaronder Pakistan, Italie, Spanje, etc.
Muta Sport hanteert een set van regels richting haar leveranciers. Daarnaast laat Muta Sport haar leveranciers een Code of Conduct ondertekenen. Een aantal belangrijke punten in deze gedragscode (Code of Conduct) zijn:  
• Geen kinderarbeid
• Zorg voor het milieu
• Veilige werkomgeving
• Geen gedwongen arbeid

Om onze Code of Conduct (engelstalig) te downloaden klik op de volgende link.

Meer informatie